Aktuella kurser/utbildningar

I första hand erbjuder vi våra kurser online för att så många som möjligt ska kunna delta. Självklart kan vi också erbjuda dessa och andra skräddarsydda kurser på plats hos er eller oss.


Programmering för arkivarier

2020-02-24

Trött på att skyffla filer eller att uppdatera tusentals Excel-kolumner manuellt? Vill du lära dig hur man kan analysera och strukturera data? Öka din effektivitet med hjälp av programmering! Kursen är en introduktion till programmering med särskilt fokus på vanligen förekommande arbetsuppgifter för IT-arkivarier.


Introduktion till EARK

2020-02-28

Visste du att det tas fram gemensamt stöd inom EU för e-arkiv? Vi ger en introduktion till vad som gjorts och vad som är på gång inom EARK-projekten. Vi presenterar de senaste specifikationerna som rekommenderas av EU samt ger dig möjligheten att testa e-arkivslösningar och andra verktyg som släppts gratis under fria licenser i EARKS mjukvaruportfölj.


E-arkivera utan ”e-arkiv”

2020-03-06

Trött på att vänta på att ledningen ska fatta beslut om att införskaffa ett e-arkiv eller var det inte så enkelt att få till fler anslutningar efter införandeprojektet av e-arkivet? Sluta vänta och lär dig använda fria och öppna verktyg för att säkra era digitala arkivobjekt!


ADRESS


ES Solutions AB ▪ Norrholmsvägen 169 ▪ 132 31 Saltsjö-Boo ▪ Orgnr: 556628-9350

EMAIL


sales@essolutions.se

TELEFON


+46 (0)739 80 45 15